Onze honden

Beer & Dax

Op het moment zijn wij eigenaar van 2 reutjes, de wens is om eind 2023, begin 2024 ons eerste teefje te mogen ontvangen.

Beer

Onze eerste reu heet Rostelley’s Angels Driven by Love, Aka Beer. Dankzij Bianca Smits (Kennel, Rostelley’s Angels) zijn wij nu al een aantal jaartjes trotse eigenaar van deze reu. Als pup liet Beer al duidelijk zijn mening zien. Nu is het een stabiele, waakse volwassen hond. De wens was er om met Beer te fokken. Helaas is dit door omstandigheden niet mogelijk. 

Beer is geboren op 7 april 2018 en is sinds 17 juni 2018 ons trouwe maatje. Samen met Beer heb ik al een aantal shows mogen mee maken en leuke resultaten mogen behalen. Beer is goed in het acteren tijdens zulke shows, hij gedraagt zich op deze momenten als een zeer loyale en opdracht gerichte hond tijdens dit soort events. Thuis is het vooral een heerlijke hond met een zelfstandig en eigenwijs karakter……. 

Kennel Echos of Fire

Dax

Onze tweede reu heet Aurra Sing Meet Rostelleys new Dream. Waar hij in de eerste plaats is geïmporteerd om de kennel van Rostelley’s Angels te versterken is hij verder, mocht alles goed gaan, bedoeld om de stamboom van Echos of Fire te starten. Als pup liet Dax al duidelijk zien hoe open en toegankelijk hij is. Iets wat wij bij Beer misten hebben we gevonden in deze knappen jongen. 

Dax is geboren op 3 mei 2022 en is sinds 18 augustus 2022 het trouwe maatje van Beer. Samen met Dax heb ik al een aantal shows mogen lopen waar hij uitstekende resultaten behaalden. Thuis is het vooral een heerlijk rustig hondje dat overal helemaal op zijn gemak is. Hij heeft een lief, ondeugend maar boven al een zorgzaam karakter. Gebeurd er iets in huis dan al hij wel de eerste zijn die er met zijn lange neus bovenop staat. Wij zijn blij met de toevoeging van Dax aan onze kennel…..

ECHOS OF FIRE

Miniature pinschers

Gemini 148
Soesterberg, Nederland

Info@echosoffire.com
+31 (0)6 13736901

Echos of Fire