Onze eerste reu heet Rostelley’s Angels Driven by Love, Aka Beer. Dankzij Bianca Smits (Kennel, Rostelley’s Angels) zijn wij nu al een aantal jaar trotse eigenaar van deze reu. Als pup liet Beer al duidelijk zijn mening zien. Nu is het een stabiele, waakse volwassen hond. De wens was er om met Beer te fokken. Helaas is dit door omstandigheden niet mogelijk. 

Beer is geboren op 7 april 2018 en is sinds 17 juni 2018 ons trouwe maatje. Samen met Beer heb ik al een aantal shows mogen mee maken en leuke resultaten mogen behalen. Beer is goed in het acteren tijdens zulke shows, hij gedraagt zich op deze momenten als een zeer loyale en opdracht gerichte hond tijdens dit soort events. Thuis is het vooral een heerlijke hond met een zelfstandig en eigenwijs karakter. 


Omschrijving Beer

Beer is ongeveer 33 cm hoog en weegt rond de 7 kg. Beer is een mooi ontwikkelde reu met een sprekend hoofd, mooie belijning en een goed karakter.  Staat iets hoog op zijn benen, maar behoudt door zijn hoogte en lengte een mooie vierkante vorm. Zijn vacht is glanzend en mooi vol rood. Beer is een gedreven hond en zit vol met energie. Zijn puppy jaren en puber jaren zijn nu voorbij en wij zien dat hij ondertussen een evenwichtige hond is die goed binnen onze levensstijl, past. Hij is graag op zich zelf, maar vindt het af en toe ook erg fijn om mensen om hem heen te hebben. Beer is hooguit 6 uur alleen en dit gebeurt eigenlijk alleen als we op bezoek gaan bij mensen waar Beer niet mee kan.

Tot een leeftijd van 27 maanden behaalde Beer prachtige resultaten op de shows. Hierna begon corona ook in Nederland zich op te trekken en werd showen onmogelijk. We hebben met Beer hierna nog een enkele show gelopen, maar de passie zat er bij Beer niet meer in. Ondanks dat Beer mooie resultaten heeft behaald hebben we besloten te minderen met het showen, dit ook door de negatieve uitslag op zijn gezondheidsonderzoeken en het feit dat hij de drukte van de shows ondertussen niet altijd meer kan waarderen en liever in de natuur is met ons op een van onze reizen.

Beer is het meest op zijn gemak in de omringende bossen om onze woonplaats waar wij ook meerdere malen per week te vinden zijn.

Wij zijn Bianca erg dankbaar dat zij ons Rostelley’s Angels Driven by Love heeft toevertrouwd.

Kennel Echos of Fire

Behaalde resultaten

Nederlands jeugd kampioen

Resultaten Jeugd

2x BOB JUNIOR 

3x JGD-CAC NL

Resultaten Overig

1x BOB NL

4x CAC NL
1x res-CAC NL