Aurra sing

Meet Rostelleys New dream

Nederlands Jeugd kampioen, Belgisch Jeugd kampioen,Holland Cup Junior Winner 2023 & Hop Prins 2023

Onze tweede reu heet Aurra Sing Meet Rostelleys new Dream. Waar hij in de eerste plaats is geïmporteerd om de kennel van Rostelley’s Angels te versterken is hij verder, mocht alles goed gaan, bedoeld om de stamboom van Echos of Fire op te starten. Als pup liet Dax al duidelijk zien hoe open en toegankelijk hij is. Iets wat wij bij Beer misten hebben we gevonden in deze knappe jongen. 

Dax is geboren op 3 mei 2022 en is sinds 18 augustus 2022 het trouwe maatje van Beer. Samen met Dax heb ik al een aantal shows mogen lopen waar hij uitstekende resultaten behaalde. Thuis is het vooral een heerlijk rustig hondje dat overal helemaal op zijn gemak is. Hij heeft een lief en zorgzaam karakter. Gebeurt er iets in huis dan zal hij wel de eerste zijn die er met zijn lange neus bovenop staat. Wij zijn blij met de toevoeging van Dax aan onze kennel en verwachten in de toekomst veel van hem!


Omschrijving Dax

Dax is ongeveer 33 cm hoog en weegt rond de 6,5 kg. Voor zijn leeftijd is hij een mooi ontwikkelde reu. Hij heeft een sprekende, zeer aantrekkelijk hoofd en een open karakter. Zijn vacht is glanzend en mooi vol rood van kleur. Daarnaast heeft Dax mooie volle poten en is hij stevig gebouwd. Iets wat ons erg aantrekt in zijn ouders en voorouders. Dax is een gepassioneerde vriendelijke hond en zit vol met energie.

Dax is ondertussen een ervaren show hond die zowel in Nederland als in het buitenland mooie resultaten behaald.

Dax is op een leeftijd van 12 maanden onderzocht op Patella Luxatie en is hier vrij van bevonden. Ook is hij Ecvo onderzocht en ook hier is hij vrij van bevonden. 

Wij zijn Bianca erg dankbaar dat zij met ons deze unieke samenwerking aan durfde te gaan. Uiteraard zijn we ook Marika van de kennel Aurra Sing zeer dankbaar voor dit fantastische reutje! 

Behaalde resultaten

Nederlands Jeugd kampioen, Belgisch Jeugd kampioen,Holland Cup Junior Winner 2023 & Hop Prins 2023

Show resultaten Puppy:

5x VP

1x BISS-Baby


2x BOB-Baby

2x BOB-Puppy

Show resultaten Jeugd klas:

8x Uitmuntend

1x Zeer goed (EDS)


5x BOB-Jeugd

2x BOB

2x BM1

5x BM2


2x res-CAC

3x CAC


5x FCI-CACIB-J (NL&BE)


Crufts Klwalificatie 2024

Overige Show resultaten:

Geen resultaten

Titels:

Nederlands Jeugd Kampioen

Belgisch Jeugd Kampioen

Holland Cup Jeugd Winnaar 2023

Hop Prins 2023

ECHOS OF FIRE

Miniature pinschers

Gemini 148
Soesterberg, Nederland

Info@echosoffire.com
+31 (0)6 13736901

Echos of Fire