Welkom bij de Parels van Jansen

Wat leuk dat u onze website “De parels van jansen” heeft gevonden.

Wij zijn Jacqueline en Hayco Jansen. Samen met onze Dwergpinschers wonen wij in het Oosten van Nederland in het prachtige groene Achterhoek. Aan de rand van een klein dorpje Beek Gem, Montferland Gelderland (NL).

Onze jongens zijn gezinshonden en worden vaak uitgebracht op nationale en internationale hondenshows waar we veel plezier aan beleven. Onze trots en passie!

Wij vinden het belangrijk dat de gezondheid van ons mooie ras in acht gehouden worden. En daarom zijn onze reuen ook getest op Patella Luxatie , ECVO-Oogonderzoek , DNA profiel aanwezig. Naast de gezondheid is karakter minsten zo belangrijk, Onze honden hebben allemaal een eigen unieke gouden karakter. Wij stellen onze honden graag even apart aan u voor op de pagina ´Onze honden`

Wij hebben reuen ter dekking beschikbaar. Wij hebben geen teven en bieden ook geen puppy’s aan op onze website. 

Voldoen aan de regels

Wij zijn lid van de rasvereniging V.F.L.D. Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van gladharige Dwergpinschers en aanverwante rassen. Wij houden ons strik aan de regels van V.F.L.D. voor het mooie gezonde ras en voor de toekomst.

Voor het reglement en informatie verwijzen wij u graag naar de website van de VFLD

Gezondheid

Onze Dwergpinschers worden op de nodige erfelijke aandoeningen getest. Daarnaast gaan wij regelmatig naar de dierenarts om onze reuen te laten controleren. 

Al onze dek reuen zijn vrij van Patella Luxatie. Voor de ECVO-uitslagen verwijzen wij u graag naar de pagina Onze honden.

Kampioenen

Voor dat onze reuen beschikbaar komen zorgen wij dat zij de passende kampioenschappen hebben, hierover kunt u meer vinden bij de uitslagen. Wij zetten alleen de beste reuen in voor de fok en bieden niets anders dan kwaliteit. 

Onze Dwergpinschers staan daarom alleen ter dekking beschikbaar voor passende teven met stamboom.

Toekomst plannen

Nieuwe gezinlid bij De parels van Jansen

Wij hopen in 2024 en 2025 weer een fijne dwergpinscher pup reu(en) met een fantastisch karakter te vinden en in ons gezin te verwelkomen. Natuurlijk zijn we al een poosje aan het rondkijken op shows en fokkers te bespreken. Natuurlijk hebben wij al fokkers op het oog waar we in de toekomst graag een pup van willen hebben voor de fok en showen. En de keuze is geworden Van kennel…. 

Nog even geduld, we houden dit nog even voor ons zelf.

Show planning 2024

2023 zit er alweer bijna op, daarom zijn we momenteel de shows voor 2024 al aan het inplannen. Benieuwd naar hoe onze reuen er uit zien in het echt, kom dan gerust even langs op de show. Wil je zeker zijn dat wij aanwezig zijn, laat dan even een berichtje achter via ons contactformulier zodat wij op de hoogte zijn van jullie komst en bij eventuele wijzigingen dit aan jullie kunnen laten weten. 

Het delen van inhoud van deze website is niet toegestaan, tenzij vooraf toestemming gevraagd is.

© 2020 – 2023 DE PARELS VAN JANSEN