Rostelley's Angels Driven by Love

Ach ja, soms moet je goed luisteren naar je hond en gewoon stoppen! Beer is met Pensioen! Misschien vraag je je wel af wat we hier überhaupt mee bedoelen, een gezonde jonge hond die midden in het leven staat en overal mee naar toe gaat. Nou, dat wil ik je graag uitleggen!

Begin 2022 hebben we een aantal gezondheidsonderzoeken gedaan met Beer. Deze zijn nodig mocht je met je hond willen fokken. Nu bleek daar uit dat Beer in beide knieën patella luxatie graad 2 heeft. Iets waar wij heel erg van schrokken en totaal niet verwachten. Je ziet en merkt niets aan Beer! Toch hebben we het geaccepteerd en hebben we besloten, in overleg met onze dierenarts, het voorlopig aan te kijken. Het showen heeft geen extra toegevoegde waarden nu voor Beer en als ik dan heel eerlijk ben, hij vond het al niet meer zo leuk. Daarom hebben we besloten dat hij met pensioen is en niet ingezet zal worden voor de fok, show* of voor de kennel. Beer is de hond waar het allemaal mee begon, hier willen we zuinig op zijn.

*Op een leeftijd van 8 jaar willen wij hem samen met hem nog een aantal shows proberen te lopen om alsnog zijn laatste kwart punt te behalen voor de titel Nederlands Kampioen en de punten voor Veterane kampioen.

ECHOS OF FIRE

Miniatuur pinschers

Gemini 148
Soesterberg, Nederland

Info@echosoffire.com
+31 (0)6 13736901

Echos of Fire